SPROSTILNE MASAŽE

Masaža z eteričnimi olji

Masaža z eteričnimi olji

Antistresna masaža

Antistresna masaža

Aromaterapija

Aromaterapija

Klasična masaža

Klasična masaža

ANTISTRESNA MASAŽA

 

Z antistresno masažo dosežemo sprostitev in umiritev. Zanjo so značilni nežni, počasni in prijetni masažni prijemi. Za izvajanje masaže uporabljamo masažna olja z dodatkom eteričnih (aromatičnih) olj. Zajema masažo glave (obraz, vrat in dekolte), dlani in stopal.

KLASIČNA MASAŽA

 

Klasična ali Švedska masaža je sprostilna masaža celotnega telesa in vzbuja ugodje ter izboljšuje zdravje. Zanjo so značilne masažne tehnike glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Z masažo manipuliramo mehke dele telesa, njeni učinki pa se pokažejo na mišicah, koži, živčevju, cirkulaciji krvi,  limfah ter izboljšanem počutju.

AROMA MASAŽA Z ETERIČNIMI OLJI

»YOUNG LIVING«

 

Eterična olja so med najbolj znanimi koncentriranimi naravnimi izvlečki rastlin, ki povzročajo pomembne fiziološke in psihološke učinke. Eterična olja prodrejo skozi celične membrane, se prenašajo po krvi in tkivih ter oskrbujejo celice s kisikom in hranilnimi snovmi. Obenem regenerirajo tkiva, stimulirajo živčevje ter povečujejo energijske frekvence. »Young Living« eterična olja so posebna, »magična« eterična olja, pripravljena po starodavni tradiciji, ki skrbno ohrani »življenjsko energijo narave«.

Aroma masaža z »Young Living« eteričnimi olji blagodejno vpliva na celotno telo, krepi imunski sistem, lajša stres ter telo energijsko podpira in regenerira.

Med sprostilne masaže sodijo tudi delne masaže, ki so navedene v ceniku (obraz, hrbet, noge). 

REZERVACIJA

 TERMINA

 

040/426 -748

 

masaze.eterra@gmail.com

URNIK

 

po dogovoru

 

Zdravstveni dom Postojna

2. nadstropje desno